by Lidia Frolova

rainbow cat


Не смотря на начало февраля, весеннее настроение ощущается даже в заснеженной Москве. Уже хочется примерять на себя тренды нового сезона, и я не смогла удержаться от эксперимента, получив оригинальную юбку-карандаш от Choies.
Одним из главных модных направлений этой весной станет азиатский стиль. Он присутствует как в тканях - сатин, шелк, атлас, шифон, так и в орнаментах и цветах - яркие орхидеи, пионы и лотосы расцветут на одежде и аксессуарах. Именно этим трендом я вдохновлялась при создании комплекта.

Despite the beginning of February, spring mood is felt even in snowy Moscow.
Already want to try trends of the new fashion season. I could not resist to make experiment, because I received the original pencil skirt from fashion store Choies.
One of the main trends of this spring will be Asian style. It is present in the tissues - satin, silk, chiffon, and also in patterns and colors - bright orchids, peonies and lotuses bloom on clothing and accessories. This trend I was inspired when creating this outfit.

cat ears skirt - Choies
heels - asos
clutch - Accessorize
necklace - MyNameNecklace

Маленькая, но отнюдь не по значению, деталь: именное ожерелье.
Всегда приятно получать подарки, и эту чудесную серебряную цепочку с моим именем мне подарил магазин My Name Necklace. Она такая милая, нежная и изящная!
Кстати, это отличный подарок на 14 февраля или 8 марта, тем более, что для моих читателей действует скидка в 10% по коду GVOZDISHE.

Small, but not by value, detail: name necklace.
Always pleasant to receive gifts, and this wonderful silver chain with my name gave me store My Name Necklace. It is such a sweet, gentle and graceful!
By the way, this is a great gift on 14 February and for my readers discount in 10% with code GVOZDISHE!

necklace - MyNameNecklace

© gvozdiShe

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig